jag flyttar

Yes, nu flyttar jag. Anledningen är helt enkelt att denna bloggen inte var alls vad jag ville att den skulle vara, den hade kommit ifrån det egentliga syftet. Mer om det kan ni läsa i första inlägget på nya placet om ni vill.

Numera finns jag alltså här. Busenkel adress. Eller okejdå, jättekrabbig adress.
annantypavdisco.blogg.se

Flytta med mig nu så jag slipper sakna er så förbannat.
Stor puss.

Willy Deville

DN deklarerade just för mig att Willy Deville är död (jag vet att jag borde läsa tidningen oftare).Willy Deville är det som ni som lyssnar på Dylan och sånt skulle lyssnat på om ni gillade mer intressanta grejer. Shit, som man säger.
Lyssna på: Mink Deville - Sportin' Life


eggs and so on



Långasjöhöns värper väldigt bra ägg. Man kan hämta dessa ägg (och en rad andra närpoducerade grejer) i en liten butik mitt ute i ingenstans, det är jättemysigt. Ibland är han som sköter ruljangsen inte där, men då finns det en behållare med en skylt där det står "tack för att du betalar här!". Fast burken med växelpengar är borta. Det var någon utböling som stal den.

the end's not near, it's here



Minst sagt sliten festivalbild, men det var någon som sa att man har sina snyggdagar... och så har man de andra jävla 362 dagarna om året. Det är sant.
Idag har vi städat klart! Och jag är tusen spänn rikare, för jag orkade sista två. Heja jag.

Jag skulle uppdaterat emmabodafestivalbloggen, såklart... men det gick inte, såklart. Eller rättare sagt: min utrustning ligger och gömmer sig någonstans hos Carolina, och eftersom jag har varit working girl osv senaste tiden har jag inte lyckats ta mig dit. Men jag ska. Och i fortsättningen ska jag verkligen försöka att inte vara världens sämsta bloggeditor. Fast nu är det ju lugnt på festivalfronten ett tag, såklart. Eller nehej, det är det kanske inte alls. På emmabodafronten, jo, men snart är det Way Out West. Det ska jag kanske (?) gå på med min familj... lugnast så, haha. Ska isåfall passa på att se sommarens sista saknade akter. Det vore fint.

life's a grim waltz and I'm to young to dance



Så stört himla fint. Jag dör lite. Förresten kan ni skymta mig, höhö. Jag har vitt linne, hästsvans och sitter längst ut i vänsterrad nummer fyra framifrån.

the cactus where your heart should be






Okej. Jag vet att det var ungefär 63981325 år sedan jag uppdaterade er. Så jävla dålig är jag ibland, förlåt. I alla fall har jag sysslat med festival de senaste fem och en halv dagarna. De första tre och en halv roade jag mig och de senaste två dagarna har jag slitit. Efter 13 timmars festivalstädning är jag fascinerad. Om man ser skräpet som människor lämnar kvar som en indikation på vad det mänskliga släktet sysslar med, blir det såhär: 1. äter (helkonstiga saker dessutom); 2. super; 3. ligger med varandra... och som Carolina sa, "och så har dom lite mens ibland också".
Imorgon ska jag jobba igen. Har så jävla ont i ryggen, men det är okej, för jag är med mina tjejer och då blir allt roligt... till och med att ta hand om andras använda tamponger. Eller okej, det är äckligt. Men vi hänger i alla fall inte läpp, vi fick ju en fin festival och allt. Om ni vill läsa mer om den kan ni kika här!

RSS 2.0