det spelar ingen roll vad vi gör

Om ni gillar Pete Doherty och Sverige kan ni upptäcka Den Stora Sömnen typ nu. Annars kan ni låta bli, för det är inte så mycket mer.


mind is a razorblade

På teve rullar de revolutionerande nyheterna att om man vill gå ner i vikt måste man äta mindre och träna mer. Wow. Jag trodde att det var sånt man kan räknade ut med ett dagisbarns logik, men det var tydligen nytt på Sveriges television. Kanske är det bara jag som är så väldigt, ehum, framskriden..?


En ska som inte är logiskt är hur saker blir tråkiga såfort man tänker på dom som ett måste. Jag har alltid läst böcker, men nu när jag läser till ett litteraturarbete i skolan får jag tvinga mig själv att göra det. Och då är det ändå bra böcker. Man är knäpp, alltså. Man är bara knäpp.


how can the silence be so loud

Kikar på popcirkus och undrar vad som är tråkigast - Frida Hyvönen eller Sahara Hotnights? Hm, hard one!

Och så har jag skaffat prao. Hos pappa. MISSLYCKANDET, liksom. Men bättre än syons alternativ, reningsverket. Han tyckte att det var "lärorikt". Jomen, visst... om man behöver lära sig hur man håller för näsan.

I've been a rebel



Tretton år. Jo, det är sant! Så cool blir jag aldrig igen.

our constant concern

Hallå, vad är det sånt rabalder om? Va? Ska någon gifta sig?

Förresten - en fråga till. Kan jag praoa hos dig, er, någon? Nästa vecka, jo.
Ehhe, panik.

my teachers aren't cranky

Dagens häftigaste är min svensklärare som under lektionstid cyklade hem för att hämta en bok till mig. Han blev nog förfärad över att jag inte kommit längre i mitt litteraturarbete, och tänkte att här var goda råd dyra... eller åtminstone rätt ansträngande. I alla fall, väldigt snällt!
Mer sånt buddies, och kom ihåg att äta fastlagsbullar idag.

thank you for making my day

Bror: Alltså... varför står det "dry hair" på detta schampot?
Jag: Jamen, för torrt hår?
Bror: Ja, det fattade jag. Men vadå, ska man ha i det när håret är torrt eller?

it's so shallow yet so complex

Det är en tråkig fredag. På tråkiga fredagar lyssnar jag på The Pains of Being Pure at Heart och Bon Iver som en annan taliban.
wiiiiiink!

rättelse

Tydligen kan man säga osocial. Ber om ursäkt, där. Men jag tycker fortfarande det låter dumb...

Ha den bästa av kvällar, kalaskulor.

the thoughts of today

Jag har gjort nya spännande upptäckter.

a) Om man trycker på ett speciellt ställe på min rygg rycker det i min vänstra handled. Jag är chockad - jag trodde sånt bara var hokus pokus.
b) City! Said it before, jag vet, men det är en relativt ny upptäckt i alla fall. Sådär svenskt, inte-creddigt och mysigt.
c) Folk envisas med att säga osocial när ordet dom vill komma åt är asocial.

il me fait souffrir plus que tu ne l'imagines

Så var det med den saken, hörrni.
Och så har uttrycket apdåliga bortförklaringar fått förnyad innebörd. Det var dom som gjorde en tråkig fest "för att det inte skulle komma några oinbjudna". Så nu vet ni hur man gör... om man inte tycker det är enklast att bara låsa dörren, alltså.


djurisk frustration

Detta scenariot utspelade sig för någon vecka sen när jag stressad sprang till skolan. Vid bäcken halvvägs satt en massa änder. Då jag rusade förbi gjorde en av dem det där lätet änder har, ni vet, det där som låter som ett hånfullt skratt? Jag var trött och kände inte att jag var upplagd för att bli hånad av icke-flygande fåglar med gröna huvuden, så jag fräste tillbaka att "amen du är inte så jävla snygg du heller!"

and I could be another fool or an exception to the rule

Ni som hänger på myspace en del har väl knappast missat Jonathan Johanssons nya, men ni som inte gör det - spring dit för tusan.

svensk media

Hela Sverige gapar för Petra Mede var inte tillräckligt duktig som programledare för melodifestivalen, och fiaskot täcker varenda förstasida på varenda kvällstidning i hela landet. Men om Gaza-konflikten är det tyst... inte för att det på något vis är lugnt där nere nu, men det är inte Israel som är på offensiven nu, och då känns det inte PK enough för vår vridna media. Man får fan ligga i om man vill hänga med i vad som verkligen händer. Det räcker inte med tidningen (men det var det väl ingen som trodde?).

Förresten; bloggdesignen gör sig bäst om man har ett "vanligt" ordbehandlingsprogram på datorn, annars kan texterna se osynkade ut mot varandra (om inläggs- och menyrubrikerna är likadana som headern så stämmer det, men annars går det ju för all del att läsa ändå). Ta hand om er!

Jesus christ superstar

Men jo, med alla analyser av den där musikalen kan jag inte tillföra så mycket mer av mina erfarenheter i fredags. Den var bra, och så var det med det. Nu vet ni det... känn er berikade.


and everybody's dying just to get the disease

Tre saker jag känner mig skyldig att berätta, så att ingen missar det:

1. Chapati äts bäst med smör på
2. SMK låter bättre om man tar bort Frej och gör det mer popinfluerat - City
3. Om man glömmer att ta bort handen från stolen innan man sätter sig så kan det göra ont

Rubriken är den första outgrundliga på länge. I'm getting good at this.

if I were a boy



Om jag var en kille, skulle jag se ut såhär.
Nördglasen, skinnjackan, skorna, kavajbyxorna, gitarren i armhålan ... alltså fan,
jag skulle bara sno det rakt av. Såhär, killar, såhär coola blir bara ni.

really, I'm a passenger to

Angående det här med tåg har jag två frågor:

a) varför missar alltid konduktören att kolla min biljett hur hysteriskt jag än viftar med den?
och b) varför är jag så ärlig och dum att jag alltid köper biljett fastän den aldrig blir kollad?


just another weird obsession

Jag är dålig på teve. Men jag är säker på att Buffy the Vampire Slayer är den bästa teveserien någonsin. Storyline: Skitsnygg tjej (Sarah Michelle Gellar) är the Chosen, och hennes livsuppdrag är att ha ihjäl vampyrer och demoner. Till sin hjälp har hon en brittisk bibliotikarie och ett gäng vänner som drar snabba repliker minst några gånger per avsnitt. Innehåller många fightscener, intressanta väsen och fula kläder.
Och det är fan precis lika grymt som det låter!



got som new shit for you

En sak ska jag säga, hörrni.

Adrian Lux. Jomen nu, helst.

RSS 2.0