- young love light their own funeral piles -

Moto Boy - Young Love

Moto boy, ja. Som jag förövrigt tänkte se idag. Tillsammans med Marcus Krunegård, CK, Elf Power och Boys Noize (!) blir det nog en ganska bra dag. Festival var ordet, ja!

- celibat -

' Carolinaaa säger:

hanna, vi blir kill-celibater, vi får bara strula med dom and that's it.

Hanna [asymmetrisk.blogg.se] säger:

carolina, jag tror meningen med celibat är att man inte ska strula med killar. fast vi får väl bli undantaget.

En ganska typisk msn-konversation med Carolina faktiskt.


- en ny lista -

Förra gången fick ni en bra-lista. Eftersom variation tydligen är viktigt för det inre välbefinnandet (oh yes, jag har gone nuts med mammas tara-tidningar), så får dagens lista bli en dåligt-lista. Det är säkert också bra för välbefinnandet att klaga lite då och då, så se detta inlägg som ett riktigt feel-good-inslag i mitt liv!

1. Enrique Iglesias nya låt. Jag är helt galet fascinerad över denna låt - för den är så irriterande. Jag är egentligen ganska harmonisk av mig, men Iglesias eviga ey-ey gör mig förbannad.
2. TV-tablån om sommaren. Kommissarie Montalbano, snälla gå och dränk dig. Sommar-Ernst, vänligen följ efter.
3. Camilla Läckberg. Tyskungen innebar en helt okej story, men också kunskaper i svenska språket värdig en sexåring. Nej, tack, snälla, jag håller mig till Kalle Ankas Pocket!


- videoblogga -

Jag försöker komma på hur man gör. Be patient.

Annars funderar jag ut en ursäkt till varför jag inte bör motionera idag. Det går sisådär, alla känns redan uttjatade. Sad.


- boys don't cry -

Kvällen vigs åt gammal skön pop/rock med The Cure, The Smiths, Orange juice, Joy Division och Morrissey. Höjde modfaktorn med The Jam också. Att den där gamla skiten kan låta så bra, liksom? Schükt!

Så. Om ni vill fixa en annars medioker kväll vet ni ju vad ni ska göra nu då! Knock yourselves out, liksom.

- att läsa fel -

Jag, mamma, min moster & kusin kör bil på Öland, när mamma reagerar på en skylt.
Mamma:
Va, vad är det där? Korv-varuhus? Äsch ... jaha, nu ser jag, ko-varuhus stod det ju såklart!
Chockad tystnad
Moster:
Öh ... jag tror det stod sko-varuhus.

- the new black -

Jag har upptäckt ett nytt mönster i bloggdjunglen. Ung-morsa-bloggar är de nya modebloggarna. Och, surprise, surprise, tycker jag inte att det är någon fantastisk förbättring. Dom där unga mammorna är ju precis som vilken vanlig mamma som helst, möjligtvis har dom sämre kunskaper svenska i språket. Jag vet inte vad jag kräver av en bra blogg. Antagligen på tok för mycket. Jag gillar lisaplace.devote.se. Hon är ung och harmonisk. Det är en bra grej att bygga upp ett bloggande på.
Själv är jag ung och oharmonisk, och jag tycker det också funkar helt okej. Fast jag har ju inte lika många läsare som lisaplace, såklart. Så kanske inte. Men för min egen del, så!

- lille napoleon i texterna -

Ni har inte, på något mirakulöst vis, missat Kristian Anttilas nya va? Nej, nej, så bra då. Fint. Då var det inget mer!

- tre-i-topp -

I brist på annat, tre saker jag ganska nyligen insett tjusningen med. En just nu-lista, so to say.

1. Vinyl. Jag kör åttiotalspop på hög volym i vardagsrummet hemma. Och jag lovar, jag kan sitta i timmar och beta av Orange Juice, Dexy's Midnight Runners och The Undertones på löpande band. Helst singlar.
2. Ikea. Skitbra. Helst om någon annan snickrar ihop prylarna.
3. Mynta-te. Okej, det var kanske inte helt nytt, mer en underbar grej jag återupptäckt. Orkar jag inte hämta myntablad i trädgården funkar Friggs Pepparmynta finemang.

Jävlar vilket fab inlägg jag fick till, tycker ni inte? Speciellt det där sista om teet kunde ju verkligen varit skrivet för Veckorevyn eller någon annan ytlig blaska. Jag kan, minsann! Vad nu det ska vara bra för.


- tillfällig torka -

Jag är en usel bloggare, ohja, jag vet.
Inspirationen är liksom på noll. Och jag skulle ju aldrig berätta något onödigt för er (...). Så vad ska man göra? Jo, man lämnar helt enkelt sina fem läsare suktandes efter inlägg likt en åsna i öknen.

Imorgon sticker jag till Halmstad, för på fredag blir det Hellström på deras marinfestival eller nåt. Sen åker jag direkt vidare till Öland. Så bloggen har väl inte första prioritet framöver heller. Allt jag kan säga är ursäkta.

- bär och bärbart -

Det blev visst en uppdatering idag också. Sitter på Idas dator på Öland. Och tja. Detta tar en smärre evighet att skriva för mig. I don't do bärbara datorer. Ida bor förresten granne med fetaste jordgubbslandet, så här trivs jag!

Nu till det jag egentligen ville säga er: Jag läste en funny grej nyss. Sköldpaddor kan andas genom rumpan. Jojo. Man lär sig något nytt varje dag. Nu ska vi dralla, jag ska använda Idas plattång årsmodell 1800, och sen blir det Färjestan eller nåt.

- omnämnande -

Kan komma att bli tomt på bloggfronten ett tag i helgen. Jag åker till Öland Roots som barnarbetare istället för att gömma mig framför datorn. Städningen igår gick bra, men den där skålen har nog gjort sitt, i alla fall vad det gäller att ätas ur. Hm.

Idag fyller min kusin Jonna 16. Jag kan inte vara med och fira henne, så jag gör det lite här. Bloggen har lösningen till allt, tamigfan. Men. Grattis Jonna. Jag lovar att jag ska fira dig nästa helg!
(Nu hoppas vi på att hon tycker det är ok att vara omnämnd här...)
Omnämnd förresten. Vilket lustigt ord. Måste kolla så att det verkligen stavas så. Fast hur annars, egentligen?


- the ting tings -

Minns ni att jag tipsade er om ett band vid namn The Ting Tings för ett tag sedan? Och kommer ni ihåg att jag bad er komma ihåg var ni hörde det först? Well, nu hörde jag nyss dom på MTV.
That's not my name.

- städning på mitt vis -

Jag har en sån där aktiv dag, ni vet, en sån då man har varit uppe sedan halv tio och pysslat med sånt som klassas som vettiga grejer, typ städa och promenera. Jag har redan promenerat en halvmil och påbörjat rensning av mitt rum, och jag känner mig ganska så väldigt duktig. Vi behöver ju inte gå in på hur långt jag har kommit med rensningen eller så, det viktiga är ju liksom att jag gör det.

Men. För att säga som det är, tog jag en paus när jag hittade en skål med vad jag tror kan vara ingrodd ostkaka och sylt som jag åt för typ 5442321 år sedan. Jag hade ingen aning om att hallonsylt luktar kattpiss när den stått i några dagar, men detta rentvår ju i alla fall min katt som jag länge anklagat för att ha kissat någonstans i min garderob med sådan aromatisk urin att det luktat ut till mitt rum. Nu är det problemet ur världen, men frågan är om skålen någonsin igen blir vad den var. Jag ska uppdatera er om detta senare!

- syfillis -

Mammas familj har samlat sig för att fika i mammas nya lägenhet. Det blir glass och frukt, bland annat physalis (gyllenbär om ni känner dom bättre så). Mormor sträcker sig efter dem och undrar högt:
- Jag undrar om jag ska ta en sån där syfillis?

Och om vi ska återgå till mig, så undrar jag om jag ska våga mig ut på balkongen en stund? Jag har blivit ett solmonster. Nåja                   ♥

- den blommiga väskan -


Fyndad på Wedins, där jag gav 64,50 kr för hela väskan, som var minimaliskt lite söndrig på ena handtaget.
Rymmer min plattång, samt typ 1766432 andra onödiga mojänger som tjejer har i sina handväskor.
Skitbra, med andra ord. I bakrunden: handduk, mormors; chinos, Lindex; smutsiga tår, Hannas.

- rasist -

Efter mitt senaste blogginlägg har jag tydligen, enligt somliga, lagt ännu en elakhet på min meritlista. Nu är jag åldersrasist också. Jag får försöka leva med det, då. Obviously.

- oldies -

En av Msn Nyheters rubriker idag: "70-åringar mer nöjda med sexlivet"
Och alltså ... gud vad äckligt.

- ett av få -

Nu har jag inte uppdaterat här på jättelänge. Förlåt, jag är hemsk, jag vet. Tills jag kommer på vettiga saker att skriva om, kan ni besöka en annan blogg. En av mina favoriter, http://www.djungeltrumman.se/martinsblogg.aspx. Ja, det är Martin Elisson från Hästpojken (eller kanske minns ni Bad Cash?). Förutom att han har gjort en bra svensk skiva i år, är han duktig på det där med humor/blogg, två saker som enligt mig bör gå hand i hand - jag är, som ni vet, inte speciellt bra på det där med kläder och kaféer.


- when on the lake -


Höjemåla. Det vart lite ont om bilder här nu, så jag
tänkte förnya lite på den fronten. Bara sådär.

- sing in the sunshine -

Dålig uppdatering här. Anledningen är att jag har tillbringat veckan hos morsan, som ännu inte upptäckt det fina med internet. Jag hoppas att det snart slår henne. Man vet aldrig ...

Fint väder (precis som om någon missat det!). Har solat hela långa fina dagen, yeah. Imorgon åker jag till Växjö, och sen vidare till Stockholm tillsammans med min farbrors fru. Ska bli himla kul, men kommer inte kunna uppdatera er då heller. Får väl hoppas att ni också har bättre saker för er, för er egen skull liksom.

RSS 2.0